HİZMETLERİMİZ

 

Poyraz olarak öncelikle müşterilerizmizn taleplerini en iyi zaman ve fiyat dengesinde ve alınabilecek maksimum servis kalitesiyle karşılamayı hedeflemekteyiz. Poyraz ve ekibi müşterilerinin aşağıdaki konulardaki servis taleplerini karşılamak amacıyla sektördeki bilgi birikimi ve deneyimini kullanmaktadır. Bunlar sırasıyla;

 

HAVA KARGO

 

Genellikle Hava Kargo diğer taşıma yöntemlerine göre daha pahalı olarak kabul edilmesin akarşılık , özellikle küçük ölçekli ürünlerde avantajlı fiyatlar elde edilebilmektedir. Poyraz hava kargo ile deniz ve kara taşımacılığını birleştirerek ürününüzün nihai alıcısına ulaşmasını temin eder.

 

Hava Kargo denince genelde fiyat ve zaman unsurları ön plana çıkmaktadır.Bu nedenle Poyraz ve ekibi dünyanın belli başlı havayolları ile işbirliği içinde olup, küçük boyuttaki bir paketten büyük bir iş makinasına kadar tüm ürünlerinizin hava kargo yolu ile ulaşımını temin etmektedir.

 

Firmamız hava kargo firmaları ile özel anlaşmalar neticesinde elde ettiği özel indirimli fiyatları müşterilerimize özen ürünlerin sevkiyatında sunabilmektedir.

 

Müşterilerimizin parsiyel yada direk hava kargo gönderileri için ekibimiz size mümkn olan her yerden tüm destinasyonlara hava kargo hizmeti verebilmek için hazırdır. Daha kıza transit süreleri için POYRAZ olarak genellikle düzenli hat hizmeti olan havayolu firmaları ile çalışmaktayız.



Tel:  0216 456 94 77
Fax: 0216 456 94 78

Tel:  0216 326 24 81
Fax: 0216 326 24 31
Ofis adresi:
36.ada Ata 2/2  kat 22 daire 151 Ataşehir İstanbul
Şube adresi:
Kalfaçeşme Sokak Validebağ Sitesi
11:Blok Daire 3 Koşuyolu İstanbul
E-mail:
info@poyrazforwarding.com